Konyalı yazar Salih Sedat Ersöz'den art arda iki yeni kitap! Bugün imza gününde okurlarıyla buluşacak

Konyalı yazar Salih Sedat Ersöz'den art arda iki yeni kitap! Bugün imza gününde okurlarıyla buluşacak

Konyalı yazar ve şair Salih Sedat Ersöz, Memleket Genel Yayın Yönetmeni Adem Alemdar'ı ziyaret ederek 'FETÖ'nün İçyüzü' ve ‘Akviranlı Topal Veyis’ kitaplarını tanıttı Ersöz, bugün düzenlenecek imza gününde okurlarıyla buluşacak

Konyalı eğitimci yazar Salih Sedat Ersöz, Memleket Genel Yayın Yönetmeni Adem Alemdar'ı ziyaret etti. 'FETÖ'nün İçyüzü' ve ‘Akviranlı Topal Veyis’ kitapları hakkında bilgi veren Ersöz, 1 Ekim Cumartesi (bugün) okurlarıyla imza gününde buluşacağını söyledi.

Salih Sedat Ersöz, Eylül ayında 'Akviranlı Topal Veyis' isimli romanının ardından 'Fetö’nün İçyüzü' isimli sekizinci kitabını yayımladı.

Salih Sedat Ersöz, “Aynı ay içinde ikinci genelde sekizinci kitabımla kitapseverlerin huzurundayım. Daha önce biri şiir, biri roman olmak üzere yedi kitabım yayınlanmıştı. Sekizinci olarak bu kitabımı da yayınlama imkânı ve fırsatı veren Rabbime sonsuz şükürler olsun" dedi.

FETÖ'NÜN İÇ ÜZÜ

Ersöz, FETÖ'nün İçyüzü isimli son kitabıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

1991 yılından itibaren Birinci Körfez Savaşı’nda, ‘Ölen İsrailli çocuklar gözümde tülleniyor’ sözüyle nefret etmeye başladığım Fetullah Gülen ve örgütü hakkında, Dinler Arası Diyalog adı altında yapılan İslâm’a ihanet faaliyetleri başta olmak üzere, bütün sapkınlıklarını gün yüzüne çıkarmak, gerçek yüzlerini ortaya koymak ve halkımızı uyandırmak için 2000 yılından itibaren yazılar yazdım.

Elinizdeki kitabın içeriği gazetede 15 gün boyunca yazı dizisi olarak yayımlanmıştı. Okuyucularımdan ve sevdiğim, değer verdiğim bazı dostlarımdan bu yazının gazete köşesinde kalmaması, mutlaka kitap olması gerektiği ile ilgili yoğun talepler aldım. Ayrıca FETÖ’nün en büyük mağdurlarından olan işadamı Nusret Argun kardeşimin aynı yönde talebi ve desteği kararımı pekiştirdi. 6 yıl cezaevinde kalmasına rağmen FETÖ’ye teslim olmayan Nusret Argun kardeşimin mücadelesine selam duruyor, kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in hayatından başlayarak örgütün kuruluşundan itibaren 15 Temmuz’a kadar yaptığı bütün faaliyetleri bu kitapta bulacaksınız. Bilinen, bilinmeyen bütün yönleri ile FETÖ’nün içyüzünü bu kitapta okuyacaksınız. Gayret bizden, yardım ve tevfik Allah’tandır.

‘AKVİRANLI TOPAL VEYİS’ AKÖREN'İN İLK BELEDİYE BAŞKANI

Salih Sedat Ersöz’ün ilk romanı ‘Akviranlı Topal Veyis’ Akören Belediyesi Kültür Yayınlarından çıktı. Ersöz, “Bu kitap benim yedinci kitabım ama ilk romanım… Yayımlanan bu ilk romanımda, büyük amcamızın hayatını seçmiş olmamın birinci sebebi vefa duygusu ikinci sebebi de kısa ama örnek alınacak hayatından ibretler ve mesaj alınmasını sağlamak, aynı zamanda da memleketimiz Akören’in tanıtımına katkıda bulunmaktır. Roman, ana hatları ile gerçek bir hayatı konu ediyor. Romanın geçtiği bazı yerler, bazı isimler farklı olsa da detaylar dışındaki olaylar tamamen gerçek.

Kitabın basımını üstlenen Akören Belediye Başkanı değerli İsmail Arslan Beyefendiye sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Romanın Başkahramanı Topal Veyis Efendi’nin Akören’e o zamanki adıyla Akviran’a nahiyeliği ve belediyeliği kazandırması ve ilk Belediye Başkanı olması hasebiyle, kitabın Akören Belediyesi Kültür Yayınları arasından basılması çok anlamlı olmuştur. Bu sebeple başka beye tekrar sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

ERSÖZ'DEN İMZA GÜNÜ

Salih Sedat Ersöz 1 Ekim Cumartesi (bugün) 15.30-19.30 saatleri arasında Konya Kültürpar İl Halk Kütüphanesi Fuaye Salonu'nda okurlarıyla imza gününde buluşacak.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.