Konyalı yazar polisiye romanını imzalayacak

Konyalı yazar polisiye romanını imzalayacak

Gazeteci-yazar-spor adamı Hüseyin Ekinci ilk polisiye romanı “Ölüler de yalan söyler”i Konyalı polisiye tutkunları için imzalayacak.

 34. Uluslararası İstanbul TÜYAP Fuarı’nda üst üste üç gün imza gününe katılan Hüseyin Ekinci’nin polisiye tarzında yazdığı romana kitapseverler yoğun ilgi göstermişti. Fuar sonrası roman Türkiye’nin genelinde önemli yayınevlerinin raflarında satışa sunuldu. 200 sayfalık roman günümüzden 15 yıl önce işlenen seri cinayetlerle başlıyor. Müthiş bir kurgunun ince ayrıntılarla işlendiği nefes kesen hikayenin bazı bölümlerinde gerçek hayattan kesitlere yer veriliyor.

FİLMİNİN YAPILMASI PLANLANIYOR

Yaz döneminde aynı isimle filmi yapılması planlanan roman için polisiye eleştirmenlerinden tam not alan Ekinci Anadolu’nun kalbinden, Konya’dan bir yazarın, özellikle suç dünyası gibi üzerine kalem oynatması son derece zor olan bir konuda roman yazılmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Halen Torku Konyaspor Kurumsal İletişim Sorumluluğu görevini sürdüren Konyalı yazar Hüseyin Ekinci, İstanbul ve Mersin kitap fuarlarının ardından bu kez kendi memleketinde okurlarıyla buluşacak. 30 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’te Kent Plaza’daki D&R’da gerçekleşecek yazar-okur buluşmasına yoğun katılımın olması bekleniyor.