Konyalı şehit Piyade Er Muharrem Öksüz’ün ismi Divanlar'da yaşatılacak

Konyalı şehit Piyade Er Muharrem Öksüz’ün ismi Divanlar'da yaşatılacak

Konya'nın Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak merkeze uzak Divanlar Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, açılış için gün sayıyor

Konya'nın Karatay İlçe Belediyesi, ilçenin yaşam standardını yükselten yatırımlarına yenilerini ekliyor. Merkeze uzak Divanlar Mahallesi’nde Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çok amaçlı Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, 6 Ağustos Cumartesi günü açılacak. İlçede her hafta ya bir tesisin açılışını ya da yeni bir projenin temelini attıklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, nitelikli projeler ve yatırımlarla Karatay’ın sosyal yaşamına katkı sunmaya devam ettiklerini söyledi.

Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak merkeze uzak Divanlar Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, 6 Ağustos Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte toplamda 1 milyon 250 bin TL’ye mal edilen Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, 273 metrekarelik alanda projelendirildi ve sosyal tesisin içerisinde çok amaçlı salon, sosyal yaşam alanları ve derslikler gibi daha birçok bölüm bulunuyor.

Nitelikli yatırımlarla Karatay’da modern sosyal yaşam alanları oluşturduklarını kaydeden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; ilçede her hafta ya bir tesisin açılışını ya da yeni bir projenin temel atma programını yaptıklarını hatırlatarak, Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi’nin de bölge halkının talepleri doğrultusunda hayata geçtiğini söyledi.

ŞEHİT PİYADE ER MUHARREM ÖKSÜZ'ÜN İSMİ YAŞATILACAK

2015’te Hakkâri Dağlıca’da şehit düşen Piyade Er Muharrem Öksüz’ün ismini tamamladıkları tesise verme kararı aldıklarının altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak sosyal hayatın her alanında ihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir hayata geçirmek için çabalıyoruz. Bu kapsamda Divanlar Mahallemizde yapımını tamamladığımız ve toplamda 1 milyon 250 bin TL’ye mal ettiğimiz Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisimizi de bu hafta sonu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. 2015 yılında Hakkâri Dağlıca’daki hain saldırıda şehit düşen Piyade Er Muharrem Öksüz’ün ismini tesisimize verdik. Bizim görevimiz, onun ismini yaşatmak ve ardında bıraktığı emanete sahip çıkmak. Allah makamını Ali etsin. Sosyal tesisimizin içerisinde derslikler, sosyal yaşam alanları ve daha birçok bölüm bulunuyor. Mahalle sakinlerimize özellikle de çocuklarımız ile gençlerimize yönelik pek çok kurs sosyal etkinlerin düzenleneceği tesisimizin Divanlar Mahallemize, hemşehrilerimize ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

yeni-sosyal-tesis-aciliyor-4.jpgyeni-sosyal-tesis-aciliyor-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.