Konyalı Osman Büyükşen'in isyanı

2018 yılında İsmil’de evlerinde öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin failleri halen bulunamadı. Olayı araştıran ve artık yorulduğunu söyleyen oğul Osman Büyükşen’in canlı yayında isyanı ve söyledikleri kafaları karıştırdı.

Müge Anlı’ya müracaat eden ve geçtiğimiz yıldan bu yana herhangi bir girişimin olmadığı ortaya çıkan cinayetle ilgili oğul Osman Büyükşen’in canlı yayında açıkladığı ihmaller dizisi ise pes dedirtti.

Anne ve babası cinayete kurban giden Osman Büyükşen, canlı yayında Konya Valiliği’nin kendisine randevu vermediğini, jandarmanın kendisine davranış şeklini anlattı.

İhmaller dizisini sıralayan Büyükşen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Olaydan sonra ifadesi alınan kişilerin bazılarının telefonlarının alınmadığı bazılarının üzerinde swamp izi çıkmasına rağmen gözaltına alınmadığı veya tutuklanmadığı ortaya çıktı.

Annesi ve babası öldürülen Doktor Osman Büyükşen, cinayetin aydınlatılmamasına canlı yayında isyan etti. Büyükşen'in isyanı Müge Anlı ve stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.