Konyalı öğretmenlerden koronavirüs savaşına önemli katkı

Konyalı öğretmenlerden koronavirüs savaşına önemli katkı

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de ve Konya'da koronavirüse karşı verilen mücadele en üst seviyede devam ediyor. Eğitim kurumları ise bu dönemde bu önemli mücadeleye katkı sağlamaktan geri durmuyor.

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına karşı Türkiye'de sürdürülen destansı mücadele hız kesmeden devam ediyor.

7'den 70'e tüm vatandaşlar özellikle Türkiye genelindeki eğitim kurumları hem dezenfektan hem de maske üreterek mücadelenin rahat sürdürülmesinde önemli katkılar sağlıyor.

Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri de sağlık çalışanlarının önemli bir ihtiyacına sağladıkları katkıyla takdir topladılar.
Okul öğretmenleri internet üzerinden devam eden eğitim-öğretim sürecinde evlerinde kendi imkanlarıyla yaptıkları 3 bin yüz koruyucu siperli maskeyi üretmeyi başardı.

Üretilen maskeler İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erkan Yakışır ve Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Ali Menekşe tarafından bugün Konya İl Sağlık Müdürü Profesör Doktor Mehmet Koç’a teslim edildi.

Pandemi günlerinde sağlık çalışanlarına yaptıkları bu anlamlı destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Profesör Doktor Mehmet Koç, siperlik maskelerin üretilmesinde ve kendilerine ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler de Selçuklu Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile bu süreçte farklı türlerdeki maske ve koruyucu dezenfektan üreten tüm okullarımıza ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

konya-imamhatip-ogretmenleri-maske-uretim.jpg

Etiketler :