Konyalı öğrenciye sürpriz ziyaret: Bal dök yala

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Taşova ilçesinde öğrencilerin evlerini ziyaret ederek temizlikleri ile etkilendi."

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, öğrencilerin ara sınavları öncesinde duygusal bir sürprize imza attı. Taşova ilçesindeki öğrencilerini evlerinde ziyaret eden Rektör Turabi, özellikle temizlikleri konusunda duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konyalı öğrencinin evine gitti

İlçedeki meslek yüksekokullarını ziyaret eden Rektör Turabi, Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Programı 2. sınıf öğrencileri Konyalı Şerafettin Değirmenci ve Niğdeli Yusuf Özden'in evlerine çat kapı konuk oldu. Öğrencilerin anneleriyle telefon görüşmeleri yaparak onların gönüllerini hoş tuttu.

b1.jpg

"Bal dök yala"

Rektör Turabi, ziyaretler sırasında öğrencilerin evlerinin temizliği karşısında büyük bir memnuniyet yaşadı ve "Bal dök yala, o kadar temiz" şeklinde ifadelerle duygularını dile getirdi. Aynı zamanda, öğrencilerin annelerine duyduğu saygıyı ve minneti dile getirerek, "Onlar sizin yavrunuz. Ama bizim de şu an emanet evlatlarımız. Gözünüz arkada kalmasın. Evleri tertemiz. Haberiniz olsun. Bal dök yala, o kadar temiz. Cennet sizlerin ayakları altında ne yaparsak yapalım. Analarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Oğlunuz doğru yerde" şeklinde konuştu.

b2.jpg

Ziyarete, rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Kızılkaya, genel sekreter Osman Akbaş ile yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Şahin de katıldı. Rektör Turabi'nin öğrencilere bu anlamlı ziyareti, hem öğrenciler hem de aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.