Konyalı Milli sporcu Elif Çolak ve Sıla Karakuş Trampolin Cimnastik Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı

Konyalı Milli sporcu Elif Çolak ve Sıla Karakuş Trampolin Cimnastik Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı

Avrupa Trampolin Cimnastik Şampiyonası'nda Konyalı Milli sporcu Elif Ceren Çolak ve Sıla Karakuş, gençler senkronize finalinde ikinci olarak, trampolinde Türkiye'ye ilk gümüş madalyayı kazandırdı

Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda genç kadınlar senkronize finalinde Konya Spor Lisesi öğrencisi Elif Ceren Çolak ve Sıla Karakuş, 44.830 puanla Avrupa ikincisi oldu.

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Elif ve Sıla, trampolinde Avrupa Şampiyonası seviyesinde Türkiye'ye ilk madalyayı getirdi.

Organizasyonda Belaruslu Maryia Siarheyeva, Viyaleta Bardzilouskaya 48.500 puanla altın, Rus cimnastikçiler Mariia Mikhailova ve Anna Epifanova ise 44.770 puanla bronz madalyanın sahibi oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Soçi’de düzenlenen Trambolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda ülkemize tarihimizdeki ilk madalyayı kazandırarak bizleri gururlandıran, Konyamızın yetiştirdiği Milli sporcumuz Elif Ceren Çolak ve Sıla Karakuş’u tebrik ediyorum. Nice şampiyonluklara kızlar" paylaşımıyla genç millileri kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.