Konyalı Milli Güreşçi İbrahim Çetindil vefat etti

Konyalı Milli Güreşçi İbrahim Çetindil vefat etti

Konyalı milli güreşçi İbrahim Çetindil geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu'nun da kayınpederi olan Çetindil'in bugün Cuma namazını müteakip Hocacihan Mezarlığında toprağa verilecek

Konya İmam Hatip Lisesi mezunlarından milli güreşçi İbrahim Çetindil geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu'nun da kayınpederi olan İbrahim Çetindil, 1965-1980 yılları arasındaki aktif güreşçilik hayatında ay-yıldızlı formayı defalarca giyerek Türkiye'yi temsil etmiş ve pek çok derece elde ederek rekorlara imza atmıştı.

İbrahim Çetindil, dönemin meşhur milli güreşçilerinden Cumali Balçıkan'ı altı saniyede tuşla yenerek kayıtlara geçen ilginç bir rekorun sahibi olmuştu.

Merhum İbrahim Çetindil'in cenazesi 31 Mart 2023 Cuma (bugün) Hocacihan Camiinde kılınacak Cuma Namazını müteakip Hocacihan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Memleket ailesi olarak merhum İbrahim Çetindil'e Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.