Haluk Yılmaz Ankara Demirspor'un şampiyonluğu için başvuru yaptı

Haluk Yılmaz Ankara Demirspor'un şampiyonluğu için başvuru yaptı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nde Tahir Akyürek'in başkanlığı döneminde Zabıta Dairesi Başkanlığı yapan Haluk Yılmaz, TCDD'de daire başkanlığı görevinde bulunuyor. Yılmaz, bir yanlışın düzeltilmesi için başvuruya imza attı.

Türkiye'de ilk olarak Fenerbahçe'nin müracaatlarıyla eski şampiyonluklarla ilgili defterler yeniden açılıyor.

Fenerbahçe, eski şampiyonluklarının iade edilmesini isterken diğer kulüpler de durumu avantaja çevirmenin hesaplarını yapıyor.

Eski Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve TCDD Kurumsal İletişim Daire Başkanı Vekili aynı zamanda Ankara Demirspor Başkanı Haluk Yılmaz da Ankara Demirspor'un şampiyonluğu için müracaatta bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada "Ankara Demirspor olarak, tarihimize ve taraftarlarımıza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirerek; 1947 yılında elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğunun kabul edilmesi için TFF’ye başvurumuzu gerçekleştirdik. Taraftarımıza saygı ile duyurulur." cümlelerine yer verildi.

Halen İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ankara Demirspor'un müracaatı TFF'ye teslim edildi.

extcv4nxaaup1as.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.