Konyalı doktor Aydın Beyatlı koronavirüsü yendi mi?

Konyalı doktor Aydın Beyatlı koronavirüsü yendi mi?

Konya Numune Hastanesi Göz Doktoru ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı, koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıkmıştı.

Konya Numune Hastanesi Göz Doktoru ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Doktor Aydın Beyatlı, sosyal medya hesabından yaptığı, "Lütfen Evde Kal Türkiye. Görevimizin başındayız. Bugün Konya Numune Hastanesinde nöbet sırası bende" çağrısının ardından koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırılmıştı.
Bugün kendisi hakkında sevindirici bir haber geldi. Gazeteci Ali Sait Öge, tecrübeli hocanın yoğun bakımdan çıkarak normal odaya alındığını bildirdi.

NORMAL ODADA KALIYOR

Ali Sait Öge sevindirici haberi şu cümlelerle duyurdu: "Aydın Beyatlı hocam ile biraz evvel telefonla görüştüm, kendisi yoğun bakımda değil normal odada. Testleri negatif sağlığı da çok çok iyi. Kendisinin tüm sevenlerine Çok çok selamları var. Özellikle tüm basın mensubu arkadaşlara kendisinin çok çok iyi olduğunu bildirme mi iletti. Rabbim Aydın hocamla birlikte tüm hastalarımızın yardımcısı olsun Bütün hastalarımızı bir an evvel sağlıklarına ve ailelerine geri kavuştursun."

 

Etiketler :