Konyalı bakan ikinci kez kabinede! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama

Konyalı bakan ikinci kez kabinede! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde de yerlerini alarak, eski kabineden yeni listede tekrar yer alarak bakan oldu. Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Güveni için kendilerine teşekkür ederim" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde de yerlerini alarak, eski kabineden yeni listede tekrar yer alarak bakan oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ndeki yerrini almıştı. AK Parti'nin 15'i büyükşehir olmak üzere 16 seçim bölgesinde birinci sıra adayı gösterilen kabine üyeleri, 28. yasama döneminde TBMM'de görevlerine başlarken, iki bakan milletvekili adayı olarak gösterilmemişti. 5 yıl boyunca görev yapan Bakan Koca 28 Mayıs tarihinde yüzde 52,18 oy alarak Türkiye'nin Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın açıkladığı listede tekrar yer aldı ve yeni dönemde görevine devam edecek olan isim oldu.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bakanlar kurulunu açıklamasının ardından yeniden Sağlık Bakanı olarak seçilen Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Güveni için kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Bakan Koca, yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri üzerine yeni kabinede Sağlık Bakanı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Güveni için kendilerine teşekkür ederim. Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.