Konyalı aile Müge Anlı’da! Babası kızını okutmak için mücadele verdi kızı 22 yaş büyük adamla evlendi

Konyalı aile Müge Anlı’da! Babası kızını okutmak için mücadele verdi kızı 22 yaş büyük adamla evlendi

Müge Anlı yine ilginç konularla ekrana geldi. Konyalı aileyi yayına çıkaran Müge Anlı 19 yaşındaki Fahriye Büyükçiçek’in konusunu ele aldı.

ATV’de yayınlanan Tatlı Sert programına çıkan Konyalı ailenin konusu yine olay oldu. Programa katılan aile üyeleri Müge Anlı’dan yardım istedi.

Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören 19 yaşındaki Fahriye Büyükçiçek’ten iki aydır Haber alınamıyordu. Büyükçiçek, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. Kızlarının 42 yaşındaki Hazım ile evlendiklerini öğrenen aile çocuklarının geri dönmesi çağrısında bulundu. Fahriye Büyükçiçek’in kendisine cinlerin musallat olduğunu söylediğini belirten aile, evlendiği Hazım beyin ise kendilerine ‘Kötü adamlar ona musallat oldu, yanıma aldım’ dediğini söyledi.

Programın sunucu Müge Anlı, Fahriye Büyükçiçek’in mental sorunları olabileceğinin altını çizdi.

FAHRİYE OLAYI ANLATTI

Fahriye Büyükçiçek, iddiaların doğru olmadığını ayrıca ailesiyle her gün konuştuklarını, okuluna devam ettiğini, çalıştığı yerde eşiyle tanıştığını, kafede çalıştığını, eşinin de müşteri olarak geldiğini, o şekilde tanıştıklarını dile getirdi. Fahriye, yaşından dolayı çekindiğinden ailesine götürmediğini belirtti.

“Çocuğu kumpasa getirdiler kandırdılar.” diyerek göz yaşı döken baba Ahmet Büyükçiçek ise “Söz konusu kişinin sicilinin kabarık olduğunu ve 3 kez boşandığını” söyledi ve kızının bırakmayacağını ifade etti.

GERÇEKLER STÜDYODA KONUŞULDU

Programa katılan Fahriye Büyükçiçek, evlilik yaptığı kişinin sicili hakkında bilgi sahibi olduğunu, kendisine 3 harflilerin musallat olduğunu söyledi.

Kendisinde küçük yaşlardan beri bu durumun olduğunu söyleyen Fahriye Büyükçiçek, son günlerde daha yoğun görmeye başladığını dile getirdi.

Bunun üzerine tanıştığı Hazım isimli kişiyle hoca olan arkadaşının yanına gittiklerini ifade eden Fahriye Büyükçiçek, “Hazım ve bende olan şeyler birbirinin aynısı. İkimizde de aynı durum olunca birbirlerini kıskanıyorlar. O yüzden ben görmeye başladım. Elimde işaretler çıkıyor. Etrafımda çocuk görüyorum. Büyük bir adam var. Sürekli benimle konuşuyor” şeklinde konuştu.

fahriye.jpgfahriye-2.jpgfahriye-3.jpg

MUSKA YAPAN HOCA

Hazım’ın kendisini götürdüğü hocanın muska yapan bir hoca olduğunu söyleyen Büyükçiçek, hocanın kendilerine 3 ayrı muska yaptığını belirtti. Muskanın gerçekten işe yaradığını söyleyen Fahriye, gördüklerini iki gündür görmediğini iddia etti. Bu andan sonra da sorunlar yaşadığını belirten Fahriye, durumu hocaya anlattığını sözlerine ekledi.

Kendisini muska sonrasında iyi hisseden Fahriye, isimleri anılmadığında 3 harflilerin kendisini rahatsız etmediğini söyledi.

AİLEM KABUL ETMEZDİ

Fahriye Büyükçiçek, Hazım’la evliliğine ailesinin onay vermeyeceğini düşündüğü için ailesiyle tanıştırmadığını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum