Konya'dan Türkiye'ye örnek! Yazır 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda yok yok

Konya'dan Türkiye'ye örnek! Yazır 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda yok yok

Konya İl Sağlık Müdürü Koç, “Kamu, belediye ve hayırseverlerimiz ile birlikte yenilenen 112 istasyonlarımız Bakanlığımız tarafından Türkiye’ye Konya modeli olarak sunulmakta ve bu projeler diğer şehirlerimiz içinde örnek teşkil etmektedir” dedi

Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi’nde Âdem Bulut İnşaat tarafından yaptırılan Havva-Kudret Tamyüksek 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu modern projesi, geniş iç mekânı ve kaliteli iç tefrişat malzemeleri ile sağlık çalışanlarına ve hastalara konforlu bir ortam sağlıyor.

Hayırsever iş insanları Âdem Bulut ve ortağı Mehmet Tamyüksek tarafından ikinci 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunun şehrimize kazandırıldığını vurgulayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “Kamu, belediye ve hayırseverlerimiz ile birlikte yenilenen 112 istasyonlarımız Bakanlığımız tarafından Türkiye’ye Konya modeli olarak sunulmakta ve bu projeler diğer şehirlerimiz içinde örnek teşkil etmektedir” dedi. Prof. Dr. Koç, sağlık yatırımlarına verdikleri destek nedeni ile Âdem Bulut İnşaat A.Ş. adına Seyit Bulut’a teşekkür plaketi takdim etti.

7-001.jpg

2020 yılı Temmuz ayı sonlarında Âdem Bulut İnşaat ile 112 istasyonu için protokol imzaladıklarını hatırlatan Prof. Dr. Koç, “Tüm dünyayı sarsan ve hemen hemen bütün alanlarda etkisini gösteren Covit-19 salgınına rağmen Konya’da sağlık yatırımları hız kesmeden devam etmektedir. İmzaladığımız protokolün üzerinden henüz 1 yıl bile geçmemiş olmamasına rağmen 112 istasyonunu hızla tamamlayarak sağlık çalışanlarımızın kullanımına sunan hayırseverlerimize ve böylesine önemli bir projenin şehrimize kazandırılması noktasında arsa tahsisi ile ruhsatlandırma işlemlerinde bizlere her türlü desteği veren Selçuklu Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Konya sağlığı, devlet ve millet iş birliği ile çok daha üst seviyelere çıkmaya devam etmektedir” diye konuştu.

3.jpg

Konya genelinde 85 adet 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ve 190 ambulans ile acil sağlık hizmeti verildiğini de vurgulayan Prof. Dr. Koç, inşaatı tamamlanan ve hizmete giren Havva-Kudret Tamyüksek 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda Bakanlığımız tarafından şehrimize gönderilen tam donanımlı son model yeni ambulans ile hastalara sağlık hizmeti sunulacağını söyledi. Prof. Dr. Koç ambulans anahtarını istasyon sorumlusuna teslim ederek hayırlı görevler temennisinde bulundu.

4-001.jpg

Hayırsever iş insanları Âdem Bulut ve ortağı Mehmet Tamyüksek’ de Konya’ya sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek kendilerine bu imkânı sunan tüm yetkililere teşekkür ettiler.

1-1-001.jpg

Havva-Kudret Tamyüksek 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ziyaretinde Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Başkan Yardımcısı Dr. Alper Çelikdelen, ve 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Dr. Erkan Âşık ve Başhekim Yardımcısı Dr. Mecit Terzi’de hazır bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.