Konya’dan Türkiye’ye müthiş bir polisiye roman

Konya’dan Türkiye’ye müthiş bir polisiye roman

Konyalı gazeteci-yazar Hüseyin Ekinci’nin ilk romanı “Ölüler de yalan söyler” Kasım ayında Türkiye genelinde raflarda yerini alacak.

Türkiye’nin sadece polisiye kitaplar basan tematik yayınevi Labirent’ten çıkacak roman CSI, Kanıt, Criminal Minds gibi dizileri sevenlerin başucu kitabı olmaya aday.

5 Kasım’da TÜYAP İstanbul kitap fuarında görücüye çıkacak olan “Ölüler de yalan söyler” ay içinde Türkiye geneline dağıtımı yapılarak polisiye tutkunlarının beğenisine sunulacak. Konya’da bir çok gazete ve televizyonda haber müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği yapan Hüseyin Ekinci kitabında Konya’dan bazı kesitlere de yer verdi. Gerçek iki olaydan esinlenerek geçtiğimiz yıl başladığı romanı Haziran ayında bitiren Ekinci, oldukça iddialı. “Sıkıldığınız an, bu kitabın ilk sayfası olsa dahi hemen bırakın ve geri kalanını asla okumayın” diyen yazar, baştan sona heyecan, aksiyon ve gizemli olayların temposunun düşmeyeceğinin altını çiziyor. Ölüler de yalan söyler’in baş kahramanı Timya isminde kadın bir başkomiser. Sıradışı başkomiserin hayatı ve ona eşlik eden insanların bir şekilde bu hayatın içine dahil olmaları, aynı zamanda seri bir katilin peşindeyken ekibinin yaşadığı inanılmaz olaylar, okuyucunun adrenalini artıracak. Hüseyin Ekinci Kasım ayı sonunda Konya’da gerçekleştireceği imza günüyle polisiye tutkunlarının karşısına çıkacak. memleket.com.tr