Konya'dan oto yedek parçası almaya gitmişti! 4 çocuk babası Mahmud'un katili tutuklandı

Konya'dan oto yedek parçası almak için gittiği Gaziantep'te silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 4 çocuk babası yabancı uyruklu Mahmud El Hatim'in katili saklandığı yerde yakalandı. Mahkemeye çıkarılan ve kimlik bilgisi verilmeyen zanlı tutuklandı

Konya'dan sık sık oto yedek parçası almak için gittiği Gaziantep'e son seyahatinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 33 yaşındaki 4 çocuk babası Mahmud El Hatim'nin katil zanlısı yakalandı. Devam eden soruşturma nedeniyle ismi verilmeyen katil zanlısının sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı öğrenildi.

Olay, 15 Ocak 2023 günü akşam saatlerine doğru Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, otomobil yedek parça işi yapan ve yedek parça almak için sık sık Konya'dan Gaziantep'e gelen yabancı uyruklu Mahmud El Hatim (33), Gaziantep'te kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğramış ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

KATİL ZANLISI ÖNCE YAKALANDI, SONRA TUTUKLANDI

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden evli ve 4 çocuk babası Mahmud El Hatim'nin cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edilmiş ve olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatılmıştı. Yapılan çalışmalarla olaydan sonra kaçan katil zanlısı saklandığı yerde yakalandı. Yakalanan katil zanlısı, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Oto yedek parçası almaya gelen şahsı öldüren zanlı tutuklandı

Oto yedek parçası almaya gelen şahsı öldüren zanlı tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.