Konya'dan kısa kısa

Konya'dan kısa kısa

Beyşehir ilçesinde, park, bahçe ve yeşil alanlarda belediye çalışmalarının devam ettirildiği bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat...

Beyşehir ilçesinde, park, bahçe ve yeşil alanlarda belediye çalışmalarının devam ettirildiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte park, bahçe ve yeşil alanlarda yürüttüğü çalışmalara hız verdiğini belirtti.

Tüm yeşil alanların tekrar gözden geçirildiğini ifade eden Özaltun, yeşil ve yaşanabilir bir Beyşehir için çalıştıklarını kaydetti.

- Derebucak'ta fotoğraf sergisi

Derebucak ilçesinde, yöreye ait fotoğrafların yer aldığı sergi açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda açılan sergide amatör ve profesyonel fotoğrafçılarla öğrenciler tarafından çekilen eserler, fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Bilal Akçay, fotoğraf sergisini görmeye tüm ilçe halkını davet etti.

- Ilgın Kültür Merkezinin ihalesi yapıldı

Ilgın Belediyesinin eski binasının yerine yapılacak kültür merkezinin ihalesinin yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin yeni binasına taşınmasının ardından boşalan arsa için Kültür Merkezi Projesi hazırlanarak ihalesinin tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Eski belediye binamızın olduğu alana yapılacak olan kültür merkezinin ihalesi yapıldı. Kültür Merkezi Ilgın Belediyesinin eski binasının bulunduğu arsaya 4 bin 110 metrekarelik alanda inşa edilecek. Hayırlı olsun."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :