Konya'dan İzmir'e giden jandarma personel aracı Afyon’da devrildi! Yaralılar var

Konya'dan İzmir istikametine giden İzmir Jandarma Komutanlığına jandarma personelini taşıyan midibüs Afyonkarahisar'da devrildi. Kazada, araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Konya'dan İzmir istikametine giden İzmir Jandarma Komutanlığına ait personel aracı Afyonkarahisar'da devrildi. Kazada, minibüste bulunan 5 kişi hafif yaralandı.

KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, Afyonkarahisar çevre yolunda Gümüşkent Kavşağı yakınlarında saat 16.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Konya'dan İzmir istikametine giden İzmir Jandarma Komutanlığına ait henüz sürücüsü belirlenemeyen 35 ZIA 15 plakalı aracın, yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolü kaybedildi.

JANDARMA PERSONEL SERVİSİ YAN YATTI

Kavşağı geçtikten sonra bir süre direksiyon hakimiyetini kontrol altına almak isteyen sürücü, kontrolü sağlayamayınca sol şeride yan yatarak durabildi. Kazada araçta bulunan 5 askeri personel hafif yaralandı.

Olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan personelleri Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. 3 şeritli olan yolda kaza nedeniyle tek şeritten trafik akışı sağlandı.

Polis ve jandarma ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.