Konya'dan Gazze'ye İnsani Yardım Tırı Yola Çıkıyor

Konya'dan Gazze'ye İnsani Yardım Tırı Yola Çıkıyor

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi ve İnsan Vakfı işbirliğiyle Gazze'ye insani yardım tırı yola çıkıyor. Yapılan yardımlar hem vergiden düşülebiliyor hem de zekat yerine geçiyor. Siz de abluka altındaki kardeşlerimize destek olun!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi ve İnsan Vakfı'nın güç birliği, Gazze bölgesindeki acil insani yardım ihtiyacına ışık tutuyor. İki vakfın işbirliğiyle düzenlenen "Gazze İçin Acil Yardım Tırı" projesi, yardımseverlerin desteğiyle hayata geçiyor. İnsan Vakfı'nın kamu yararına çalışması, yapılan yardımların vergiden düşülmesine ve aynı zamanda zekat yerine geçmesine olanak tanıyor.

İnsan Vakfı yetkilileri, "Vakıf olarak 'Gazze İçin Acil Yardım Tırı' ile yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Şimdi abluka altındaki kardeşlerimize destek olma zamanı" diyerek duyarlılık çağrısında bulundu. GİV Konya Şubesi ise bu anlamlı kampanyaya katılımı artırmak için Konya'nın yardımseverlerini harekete geçiriyor.

Yardımseverlerin desteğiyle yola çıkacak olan insani yardım tırı, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine umut olacak. Kampanyaya katılan her bağışçı, sadece yardım elini uzatmakla kalmayacak, aynı zamanda vergi avantajından da faydalanacak. Bu özel yardım, aynı zamanda zekatın yerine geçerek, kardeşlik duygularını güçlendiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.