Konya'dan dünyaya açılan AKINROBOTICS dünyanın İlk robot müzesini kuruyor

Konya'dan dünyaya açılan AKINROBOTICS dünyanın İlk robot müzesini kuruyor

Türkiye’nin Yerli Robotik Markası AKINROBOTICS bünyesinde İstanbul Avcılar'da faaliyete geçecek olan dünyanın ilk Robot Müzesi bugün koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle sade bir törenle temelleri atıldı

Robotik teknolojiler alanında yaptığı çalışmalarla hem ülkemizde hem de uluslararası kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin Yerli Robotik Markası AKINROBOTICS, bilime ve insanlığa hizmet gayesiyle yeni projeler üretmeye devam ediyor.

Konya'da kurulduğu günden bu yana bilim ve yüksek teknoloji yolunda, bilime ve insanlığa hizmet amacıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin Yerli Robotik Markası AKINROBOTICS bünyesinde İstanbul Avcılar'da faaliyete geçecek olan Dünyanın ilk Robot Müzesi 06 Mayıs 2021 Perşembe günü pandemi koşulları nedeniyle sade bir törenle temelleri atıldı.

akkk.jpg

Törene katılan AKINSOFT ve AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, “Dünyada bir ilk olacak robot müzesinin temellerini İstanbul’da atıyoruz. Robot müzemizde, insansı robot teknolojilerinin ve bilgisayar sistemlerinin geçmişten günümüze gelişim süreçlerini sunacağız. Vatana millete ve tüm insanlığa hayırlı olsun” dedi. Temel atma töreni AKINSOFT ve AKINROBOTICS Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın'ın, yapılan çalışmaları yerinde gözlemlemesinin ardından son buldu.

akkkk.jpeg

Geride bıraktığı süreçte, yaptığı çalışmalarla alanında birçok ilki gerçekleştiren AKINROBOTICS, yüksek teknoloji yolunda hızla ilerlemeyi sürdürürken, geleceğe yönelik yeni projeleri ile bilime ve insanlığa hizmet etmeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.