Konya'dan çaldığı motosikleti Afyon'da sattı! 20 gün sonra tutuklandı

Konya'dan çaldığı motosikleti Afyon'da sattı! 20 gün sonra tutuklandı

Konya Akşehir'den çaldığı motosikleti Afyon'un Çay ilçesinde sattığı tespit edilen hırsız polisin ısrarlı takibi ve 50 kamera incelemesi sonunda 20 gün sonra Akşehir'de yakalandı. Handevi K. tutuklanarak cezaevine gönderildi

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde Konya'dan çaldığı motosikleti sattığı tespit edilen şahıs polisin başarılı takibi ile Akşehir'de yakalandı. Adliyeye sevk edilen hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EKİPLER 50'YE YAKIN KAMERA İNCELEMESİ İLE HIRSIZI TESPİT ETTİ

Edinilen bilgilere göre, Yaklaşık 20 gün önce Konya'nın Akşehir ilçesinde mağdur M.U.'ya ait motosiklet çalındı. Motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı araştırma ve 50'ye yakın kamera incelemesinde motosikleti çalan şahsın Handevi K., isimli şahıs olduğunu ve çaldığı motosiklet Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine Yeşilyurt beldesinde sattığını tespit edildi.

ÇALDIĞI YERDE YAKALANDI

Ardından şüphelinin peşine düşen ekipler Handevi K.'yı, Akşehir'de yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'dan çaldığı motosikleti Afyon'da sattı! 20 gün sonra tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.