Konya'dan bir yıldız daha doğdu! Doplhin Forklift

Konya'dan bir yıldız daha doğdu! Doplhin Forklift

YUNTES Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Spartek Makine, ürettiği Dolphin marka forkliftleri, düzenlediği lansman toplantısıyla tanıttı. Yerli üretim forkliftler dünyanın birçok ülkesine ihraç edilmeye başlandı.

Yerli ve Milli imkânlarla ürettiği forkliftleri dünya pazarına sunmaya başlayan Spartek Makine, Dedeman Otelde düzenlediği lansman toplantısında çözüm ortakları ile bir araya geldi.

Spartek Makine Genel Müdürü Yılmaz Karahan, “Her geçen gün üretim kapasitesini ve istihdamını arttıran Spartek Makine, Avusturya, Ukrayna, Almanya, Azerbaycan, İran, Dubai, Mısır, Sudan, Nijerya, Libya ve Fas gibi Dünya’nın birçok bölgesine ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamakta ve dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Alanında uzman personel kadromuzla, yerli ve milli duygularla üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizin ihracat noktasında ilerlemesi için bir üretici olarak hassas davrandıklarını ifade eden YUNTES Şirketler Grubu ve Spartek Makine Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Derebağ şunları söyledi:

  • Ülkemizin ihracat noktasında atılımlar yapması gerekiyordu. Bir sanayici olarak bizde bu noktada bir girişimde bulunduk.
  • Türkiye’de forklift ihtiyacı Avrupa ve Uzak Doğu’dan ithal olarak karşılanıyordu. Biz de YUNTES Şirketler Grubu Spartek firması adıyla gerekli ARGE çalışmalarını yaparak kendi üretimimiz olan forkliftlerimizi üretmeye karar vererek, bu işe girmiş olduk.
  • Bu vesile ile Avrupa ve Uzak Doğu’dan gelen pazarı milli markamızla değiştirmeyi hedef koyduk. Yaptığımız forkliftler, bütün özellikleriyle kullanıcılarından beğeni topladı.
  • Gün geçtikçe büyüyen, hedefleri olan bir şirketiz. Bu noktada kendimizi geliştirerek ve ürünlerimizi çeşitlendirerek sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

YÜKSEK KALİTESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Şirketten yapılan açıklamada “Özgün tasarım, düşük yakıt tüketimiyle dünya markalarına rakip olan yüksek hedeflerle piyasaya sürüldü. Yüksek kaliteyi uygun fiyata sağlayan, müşteri memnuniyetini ilk hedef olarak belirleyen Spartek Makine satış sonrası yaygın hizmet ağı, kolay yedek parça temini ve forkliftlerinin düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekmektedir. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayan, sektöründe Türkiye’de ve Dünya’da Lider bir şirket olmayı hedefleyen Spartek Makine; kesintisiz Ar-Ge yaparak ve ürünlerini sürekli geliştirerek ve çeşitlendirerek hızlı adımlarla sektöründe söz sahibi olmaktadır” cümleleri kullanıldı.

dolphin-forklift.jpgdolphin-forklift-2.jpgdolphin-forklift-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum