Konya’dan Afyon’a kargo ile uyuşturucu sevkiyatı

Konya’dan Afyon’a kargo ile uyuşturucu sevkiyatı

Afyonkarahisar Narkotik Şube Müdürlüğü, Kargo İçindeki Uyuşturucu Operasyonuyla Etkisiz Hale Getirilen Şahsı Yakaladı.

Afyonkarahisar Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik kararlı çalışmalarına devam ediyor. Son operasyonlarından birinde, Konya'dan Afyonkarahisar'a kargo yoluyla uyuşturucu madde gönderilmek üzere bir şahsın planı polis ekiplerince bozuldu.

Bilgilere göre, ekipler Konya'dan Afyonkarahisar'a kargo poşeti içerisinde uyuşturucu madde gönderileceği yönünde önemli bir istihbarat aldı. Hızla harekete geçen polis, şahsın kargo poşetini alırken yakaladı. Ancak, kaçmaya çalışan şahıs, ekip aracına çarparak maddi hasarlı bir kazaya neden oldu. Zor kullanılarak etkisiz hale getirilen şahıs, yapılan üst arama ve araç aramasında 5,72 gram uyuşturucu maddeyle yakalandı.

H.Ç. isimli şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Polis ekipleri, bu tür suçların önlenmesi ve toplumun güvenliği için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.