Konya’dan 3 ile kargo edilecekti! Polis ekipleri koliler dolusu ruhsatsız silaha el koydu

Konya polisinin kargo ile silah kaçakçılığı yapıldığı tespit edilen bir iş yerine düzenlediği operasyonda yüzlerce ruhsatsız silah ve parçası ele geçirildi. Silahların Gaziantep, İzmir ve Aydın'a gönderileceği belirlendi. 1 şüpheli gözaltına alındı

Konya'da lojistik kargo firmaları aracılığıyla Gaziantep, İzmir ve Aydın'a silah gönderileceği ihbarını alan polis ekiplerinin, silahların bulunduğu iş yerine düzenlediği operasyonda 119 adet ruhsatsız tüfek, 96 adet pompalı tüfek dipçiği ve 97 adet tefek dipçik vidası ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, lojistik firması aracılığıyla silah kaçakçılığı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti.

KOLİLER DOLUSU RUHSATSIZ SİLAHA VE SİLAH PARÇALARINA EL KONULDU

Silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda, belirlenen bir iş yerine baskın yapıldı. İş yerinde yapılan aramada üzerinde marka ve seri numarası bulunmayan ve ülke içerisinde ruhsatlandırılamayan ihraç kayıtlı 119 adet satışa hazır kısa dipçik pompalı yivsiz av tüfeği, 96 adet pompalı tüfek dipçiği, 97 adet tüfek dipçik vidası ve 1 adet tüfek dipçiği takmak için kullanılan anahtar ele geçirildi.

SİLAHLAR KARGO İLE GAZİANTEP, İZMİR VE AYDIN'A GÖNDERİLECEKTİ

İş yerinde ele geçirilen ruhsatsız silahların Gaziantep, İzmir ve Aydın'a gönderileceği belirlendi. Olayla ilgili tespit edilen Mehmet S., gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Konya’da kargoyla silah ticaretine operasyon

Konya’da kargoyla silah ticaretine operasyon

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.