Konya’daki Uluslararası Öğrenciler Mersin’de Kardeşlik Kampında buluştu

Konya’daki Uluslararası Öğrenciler Mersin’de Kardeşlik Kampında buluştu

İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Konya’da üniversite okuyan uluslararası öğrencilere yönelik Mersin’in Silifke ilçesinde Kardeşlik Kampı düzenledi. Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı kampta öğrenciler doyasıya eğlendi.

Konya’da okuyan uluslararası öğrenciler İki Doğu İki Batı Derneği'nin düzenlediği Kardeşlik Kampı’nda bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan Yıldırım Beyazıt Gençlik Kamp Alanında 7-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen kampta çeşitli etkinlikler ve geziler düzenlendi.

iki-dogu-iki-bati-4.jpeg

Konuyla ilgili açıklama yapan İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Murat Arslan, “Konya’da okuyan uluslararası öğrencilerimizin eğitimleri ile birlikte ülkemizin kültürünü öğrenmeleri, doğal ve tarihi güzelliklerini görmesini önemsiyoruz.

iki-dogu-iki-bati-2.jpeg

Daha önceden farklı şehirlerimize geziler ve kamplar düzenledik. Bu sene de kardeşlerimiz pandemi döneminde olmamız sebebiyle etkinliklere katılamadılar. Bu sebeple kardeşlerimizin rahat bir nefes almasını sağlamak amacıyla Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığımızın kamp alanına farklı ülkelerden, farklı kültürlerden kardeşlerimiz birlikte geldik.

iki-dogu-iki-bati-5.jpeg

Bu kamp alanını uluslararası öğrencilerimize açan ve desteklerini esirgemeyen Gençlik ve spor Bakanımıza ve Bakanlık yetkililerine, Necmettin Erbakan Üniversitemize teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Uluslararası öğrencilerimize yönelik eğitim programlarımız, gezilerimiz ve kamplarımız inşallah devam edecek” diye konuştu.

iki-dogu-iki-bati-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.