Konya'daki Süleyman Durmuş cinayetinde yeni gelişme! Katilin kimliği şok etti

Konya'da kavgada bıçaklanan Süleyman Durmuş, ağır yaralı vaziyette sığındığı iş yerinde öldü. Polis ekiplerinin kısa sürede yakaladığı katilin Durmuş'un kayınbiraderi Ramazan Dizman olduğu ortaya çıktı.

Konya'nın Karatay ilçesinde yaralı halde bir etliekmek fırınına sığınan ve hayatını kaybeden Süleyman Durmuş'un katili polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Olayın alacak verecek meselesinden çıktığı öğrenilirken, katilin Durmuş'un kayınbiraderi Ramazan Dizman olduğu belirlendi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Karatay ilçesi Doğuş Mahallesi Küçükkumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Durmuş Süleyman (46) isimli şahıs yaralı halde etliekmek fırınına sığındı. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede şahsın boğazından yaralandığı ve hayatını kaybettiği tespit edildi.

KATİL MAKTULÜN KAYINBİRADERİ ÇIKTI, OLAYIN ALACAK VERECEK MESELESİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Polis ekiplerince yapılan titiz çalışmada maktulü boğazından bıçakla yaralayan şahsın kayınbiraderi Ramazan Dizman (34) olduğu tespit edildi ve ekiplerin ivedi şekilde yaptığı çalışmada olayın ardından kısa süre sonra şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olayın alacak verecek meselesi yüzünden yaşandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

aw731754-03.jpg

aw731754-02.jpg

a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum