Konya'daki otopark cinayetinde son dakika gelişmesi! Abdurrahim Yeşilbağ'ın katili hakkında ilk karar

Konya'da birlikte alkol aldığı arkadaşı Abdurrahim Yeşilbağ'ı küfretti diye kurşun yağmuruna tutarak öldüren H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 4 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Konya'da arkadaşı Abdurrahim Yeşilbağ'ı birlikte alkol alırken küfretti diye otoparkta öldüren 46 yaşındaki H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya ilgili gözaltına alınan 4 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Olay, 5 Ekim Çarşamba günü saat 20.30 sıralarında Konya'nın Meram ilçesi Yaka Mahallesi Kayışdağ Sokak'ta bulunan bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.K. (46), A.T. (42), C.B. (34) ve Abdurrahim Yeşilbağ'ın (46) içki içerken aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iddiaya göre Abdurrahim Yeşilbağ, H.K.'ye küfretti.

BELİNDEKİ TABANCAYI ÇIKARIP KURŞUN YAĞDIRDI

Bunun üzerine H.K. belinden çıkardığı silahla ateş ederek Abdurrahim Yeşilbağ'ı vücudunun çeşitli yerinden yaraladı. Olayın ardından şüpheli H.K. olay yerinden kaçarken, silahla vurulan Abdurrahim Yeşilbağ, devriye gezen bekçiler tarafından bulundu. Bekçilerin çağrısı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ABDURRAHİM YEŞİLBAĞ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede Abdurrahim Yeşilbağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Yeşilbağ'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, Yeşilbağ’ın daha önceden birçok suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

GAZİANTEP'E KAÇARKEN YAKALANDI

Olay sonrası kaçan cinayet zanlısı için titiz bir çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı H.K.'nin Gaziantep'e kaçmaya çalıştığını tespit etti. Ekiplerin sıkı takibinin ardından zanlı H.K. ve kaçmasına yardım ettiği öğrenilen C.K. (36) Konya'nın Karapınar ilçesinde yakalandı.

5 GÖZALTI, 1 TUTUKLAMA

Cinayette kullandığı tabancayla birlikte gözaltına alınan zanlı ve ona yardım eden C.K. emniyete getirilirken, olay esnasında orada bulunan A.T. ve C.B. ile birlikte olayın gerçekleştiği otoparkta görevli olan otopark bekçisi N.M. (59) de gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 4 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Konya'daki otopark cinayetinde son dakika gelişmesi! Abdurrahim Yeşilbağ'ın katili hakkında ilk karar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum