Konya'daki otobüs kazasında ölenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Konya'daki otobüs kazasında ölenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

İzmir'den Kapadokya'ya giden tur otobüsünün Konya'da buzlanma ve tipi nedeniyle devrilmesi sonucu ölen Yasemin Özkan, Büşra Nur Kaçan, Mehmet Alçık, Mustafa Karakan ve Aslıhan Akdoğan'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi

Konya'da sabah saatlerinde tur otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada yaşamını yitirenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Otobüs buzlanan yoldan şarampole devrildi

Edinilen bilgiye göre, sabah 07.00 sularında buzlanma ve tipi nedeniyle meydana gelen kazada Konya-Aksaray Karayolunun 47. kilometresinde İzmir'den Kapadokya'ya gezi için gidenleri taşıyan Metin Ç. (49) idaresindeki 48 J 8148 plakalı Mercedes marka tur otobüsü kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

6 kişi yaşamını yitirdi

Adeta can pazarının yaşandığı kazada 2'si şoför, 45 yolcu olmak üzere 47 kişinin bulunduğu otobüste 6 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi de yaralandı. Kaza yerinde hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cenazeler İzmir, Manisa ve Ankara'ya gönderildi

Hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi otopsi ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. Yasemin Özkan'ın cenazesi İzmir'e, Büşra Nur Kaçan ve Mehmet Alçık'ın cenazesi Manisa'ya gönderildi. Mustafa Karakan'ın cenazesinin gece Ankara'ya götürüleceği, Aslıhan Akdoğan'ın cenazesinin ise gün içerisinde ailesi tarafından teslim alınarak Manisa'ya götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.