Konya'daki otobüs kazasında ölen Aslıhan Akdoğan Çeşme'de toprağa verildi

Konya'daki otobüs kazasında ölen Aslıhan Akdoğan Çeşme'de toprağa verildi

Konya'da devrilen tur otobüsünde yaşamını yitiren genç gıda mühendisi Aslıhan Akdoğan, İzmir Çeşme'de gözyaşlarıyla toprağa verildi

İzmir'den Kapadokya'ya gezi için giden tur otobüsünün Konya'da tipi ve buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 27 yaşındaki Gıda Mühendisi Aslıhan Akdoğan, İzmir'in Çeşme ilçesinde dualar ve göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı.

İzmir'den Kapadokya'ya gezi için giden tur otobüsü, geçtiğimiz gün Konya-Aksaray yolunun 50'inci kilometresinde yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle şarampole devrilmiş ve kazada 6 kişi yaşamını yitirmişti. 41 kişinin de yaralandığı feci kazada, Çeşmeli Gıda Mühendisi 27 yaşındaki Aslıhan Akdoğan'ın da hayatını kaybetmesi ilçeyi yasa boğdu.

Aslıhan Akdoğan için Hacı Memiş Ağa Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Genç kızın ailesi taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekti. Aslıhan Akdoğan, bugün kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenaze namazına Aslıhan Akdoğan'ın ailesi, sevenleri, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, çok sayıda öğretmen de katıldı.

asssss.jpg

assssssssss.jpg

asssssssssssss.jpgassssssssssssssssssss.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.