Konya'daki Mustafa Aydın cinayetinin azmettiricileri yakalandı!

Konya Kadınhanı'nda 14 Ocak günü Mustafa Aydın'ın öldürüldüğü olayla ilgili titiz bir çalışma yürüten Cinayet Büro polisleri azmettirici ve olaya karıştığı tespit edilen 3 kişiyi tespit ederek Selçuklu ve Kadınhanı'nda düzenlenen operasyonla yakaladı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde 22 yaşındaki Mustafa Aydın'ı tasarlayarak öldüren şahıslar polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 14 Ocak 2022 günü Konya'nın Kadınhanı ilçesinde meydana geldi. Bir şahsın tabanca ile vurularak öldürüldüğü başka bir şahsın da öldürme anını kameraya kaydettiği Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği Ekiplerimizin yaptığı sokak çalışmaları ve kamera görüntülerini incelemesi sonrası olaya karışan 3 kişi tespit edildi.

Kadınhanı ve Selçuklu'da yakalandılar

Cinayet Büro görevlilerimizce Selçuklu ve Kadınhanı İlçelerinde yapılan operasyonlarda azmettirici ve olaya karıştığı tespit edilen H.D., M.D., M.E.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Tek tek itiraf etti

Şüpheli şahıslardan biri Cinayet Büro Amirliğindeki ifadesinde, olayın azmettirme, planlama ve gerçekleştirme aşamalarını, olayda kimlerin olduğunu tek tek itiraf etti. Şahsın ifadesi yapılan sokak çalışmaları ve kamera görüntüleri ile doğrulandı.

3'ü de tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şahıs Kasten Adam Öldürmeye Azmettirme Suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aydin.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.