Konya’daki Mustafa Adım cinayetinde yeni gelişme!

Konya’daki Mustafa Adım cinayetinde yeni gelişme!

Konya'da çalıştığı iş yeri sahibini çorbacıda vuran Yusuf Sivridağ polis tarafından yakalandı. Adım'ın, sabah saatlerinde alacak verecek meselesi yüzünden iş yerinde kavga ettikleri ve Yusuf Sivridağ'ı darp ettiği ortaya çıktı

Konya'da bugün sabah saatlerinde çorbacıda uğradığı silahlı saldırıda ölen Mustafa Adım'ın katili Yusuf Sivridağ saklandığı ikamette yakalandı. Adım'ın sabah saatlerinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada Sivridağ'ı darp ettiği ortaya çıktı.

PATRONUNA ATEŞ EDİP KAÇTI

Olay, saat 06.45 sıralarında Konya'nın Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi bulunan bir çorbacıda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde bir eğlence mekanının sahibi olduğu öğrenilen Mustafa Adım (44), çorbacıya geldi. Mustafa Adım'ın çalışanı olduğu öğrenilen Yusuf Sivridağ (36) da çorbacıya gelerek Adım'a yanında bulunan tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçtı.

MUSTAFA ADIM ÖLDÜ

Olayda ağır yaralanan Mustafa Adım yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Adım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattığı çalışmada kısa sürede zanlının kimliğini tespit etti.

ÇALIŞANINI DARP ETMİŞ

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yusuf Sivridağ'ın olay yerinden kaçtıktan sonra bir ikamette saklandığını belirledi. Zanlı, adrese yapılan operasyonla yakalandı. Mustafa Adım'ın, sabah saatlerinde iş yeri çalışanlarından Yusuf Sivridağ ile alacak verecek meselesi yüzünden iş yerinde kavga ettikleri ve Yusuf Sivridağ'ı darp ettiği belirtildi.

Zanlı, Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum