Konya'daki komşu kavgası

Konya'daki komşu kavgası

Adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan biri tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da komşular arasında "gürültü" nedeniyle çıkan ve bir kişinin öldüğü kavgayla ilgili adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı.

Meram ilçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'ndeki bir apartmanda, komşular arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Erdal Aydın'ın (53) hayatını kaybetmesine ilişkin polis soruşturması tamamlandı.

Farklı hastanelerdeki tedavileri tamamlandıktan sonra gözaltına alınan Adem İ. (24), Fatma Ç, Mustafa İ, Ayşe A. ve Devran Kaplan A. (25), ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayşe A. ve Fatma Ç, savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan Mustafa İ. tutuklanırken, Adem İ. ve Devran Kaplan A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Meram ilçesindeki bir apartmanda, 9 Nisan'da aralarında daha önceden gürültü meselesi nedeniyle husumet bulunan iki aile arasında yeniden çıkan kavgada, Erdal Aydın (53), Adem İ. (24) ve Fatma Ç. av tüfeği, Mustafa İ. (51), Ayşe A. (46) ve Devran Kaplan A. (25) da satır darbeleriyle yaralanmıştı. Erdal Aydın, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :