Konya'daki kanlı pazarcı kavgasıyla ilgili 6 zanlı adliyede

Konya'daki kanlı pazarcı kavgasıyla ilgili 6 zanlı adliyede

Konya'da kapalı pazar yerindeki 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı bıçaklı ve sopalı pazarcı kavgasına ilişkin gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir kapalı pazar yerinde pazarcı esnafı arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı bıçaklı ve sopalı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

ppp.jpg

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde, iki grup arasında alacak meselesi nedeniyle çıktığı öğrenilen bıçaklı ve sopalı kavgaya karıştıkları belirlenen şüpheliler Ali Şan B. (65), oğulları Yaşar B. (44), Muhammet B. (34), Hüseyin B. (37) ile Ahmet A. ve Gökhan Nur K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

pp.jpg

Zanlılar, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

p.jpg

Kavga bin lira yüzünden çıkmış

Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar yerinde iki gün önce, pazarcı esnafı arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıkmış, olayda ikisi ağır 5 kişi yaralanmıştı.

Edinilen bilgiye göre, yeşillik ürünleri satan Hüseyin B. (37), bir süre önce haldeki komisyoncuya giderek sebze aldı. Hüseyin B.’nin halden malzemeleri satın aldığı kişinin yan tezgahta bulunan oğlu da Hüseyin B.’ye gelerek babasına paranın bin lirasını ödemediğini söylediği. Hüseyin B.’nin parayı ödediğini söylemesi üzerine iki grup arasında bıçak ve sopalı kavga çıktı. Şevket M.’nin pazar yerine arkadaşlarını çağırmasıyla kavga daha da büyüdü. Kavgada Yaşar B. (44) bıçakla, kardeşi Muhammet B. (34) sopayla, karşı gruptan İsmail K. (19) ile kavgayı ayırmaya çalışan Rahim Ö. (42) da bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan İsmail Kurul, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Şevket M. ve Rahim Ö.’nün ise sağlık durumlarının ciddi olduğu öğrenildi.

20210118-2-46431464-61699966.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.