Konya'daki kadın cinayetiyle ilgili yeni gelişme! 18 yaşındaki genç hakkında karar açıklandı

Konya'daki kadın cinayetiyle ilgili yeni gelişme! 18 yaşındaki genç hakkında karar açıklandı

Konya'da bir eğlence mekanında çalışan 24 yaşındaki iki çocuk annesi kadını göğsünden vurarak öldüren 18 yaşındaki eski sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da tartıştığı eğlence mekanında çalışan 2 çocuk annesi kadını tabancayla göğsünden vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 18 yaşındaki zanlı tutuklandı.

Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi'nde gece saatlerinde yerde yaralı bir kadının yattığına ilişkin ihbarı değerlendiren polis ve sağlık ekipleri, bir eğlence mekanında çalışan yaralı Elif Yakın'ın (24) göğsünden tabanca ile vurulduğunu belirledi.

aw167586-02.jpg

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan 2 çocuk annesi Yakın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlı S.K'yi (18) gözaltına aldı.

Zanlının, zaman zaman birlikte yaşadığı iddia edilen Yakın ile önce telefonda tartıştığı, küfürleştiği ve daha sonra olay yerinde buluştuğu öne sürüldü.

Emniyetteki ifadesinde pişman olduğunu ifade ettiği öğrenilen zanlı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi, çıkarıldığı mahkemece kasten adam öldürmek suçlamasıyla tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.