Konya'daki kadın cinayetinde şok eden detay! 2 gün önce evlenmişler

Son dakika.. Konya'nın Karatay ilçesinde 52 yaşındaki Murat D. iki gün önce resmi nikah kıydığı 45 yaşındaki Keziban D.'yi bıçaklayarak öldürdü. Kasten yaralama ve benzeri bir çok suç kaydı olduğu öğrenilen katil koca, yakalanarak gözaltına alındı

Son dakika haberi.. Konya'nın Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Akabe Gold sitesinde kavga ihbarına giden ekipler bir kadının cansız bedenini buldu. Eşini bıçaklayarak öldüren şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

KEZİBAN D. OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Edinilen bilgiye göre Murat D. (52) ve eşi Keziban D. (45) arasında evde çıkan tartışmada Murat D. eşini bıçakladı.

Olay Karatay ilçesi Akabe mahallesi Özdeyiş Sokak'ta meydana geldi. Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Keziban D.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılırken polis ekipleri Murat D.'i gözaltına aldı.

İKİ GÜN ÖNCE RESMİ NİKAH KIYMIŞLAR

Murat D.' ilk ifadesinde daha önceden husumetlerinin olmadığını ve iki gün önce resmi nikah kıydıklarını söyledi. 1 hafta önce tanışan ve iki gün önce de resmi nikâh kıyan Murat D’nin ikinci evliliği, Keziban D’nin ise üçüncü evliliği olduğu öğrenildi. Yapılan incelemede şahsın kasten yaralama ve benzeri bir çok suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Keziban D.'nin cansız bedeni evde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

aw664841-01.jpgaw664841-02.jpgaw664841-03.jpgaw664841-04.jpg

q.jpgqq.jpgqqqq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.