Konya'daki İsmail Toplar cinayetinde yeni gelişme! Tutuklu sayısı 9'a yükseldi

Konya'da 28 Mayıs'ta iki aile arasında çıkan ve 49 yaşındaki İsmail Toplar'ın öldüğü 17 yaşındaki HA. ise yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili yeni gelişme. Kavgaya karışan 5 kişinin tutuklanmıştı. 4 şüpheli daha tutuklanarak ceza evine gönderildi

Konya’da geçtiğimiz hafta husumetli iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 49 yaşındaki İsmail Toplar hayatını kaybetmiş 17 yaşındaki H. A. ise yaralanmıştı. Polis ekiplerince kavgaya karıştıkları tespit edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Cinayet Büro Amirliği görevlilerince olaya karıştıkları tespit edilen 4 şahıs daha yakalanarak adliyeye sevk edildi.

ÇATIŞMADA İSMAİL TOPLAR ÖLDÜ, 17 YAŞINDAKİ GENÇ YARALANDI

Olay, 28 Mayıs Cumartesi günü Sultan Mesut Mahallesi Perçemli Sokakta meydana geldi. Daha önceden husumetli olan iki aile arasındaki sözlü tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi üzerine İsmail Toplar (49) öldü, HA. (17) ise yaralandı.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olaya müdahale eden Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Esat A., Abbas A., Tayfur A., Talip U. ve Nazım R.’yi 3 adet tabanca ve 2 adet tüfek ile birlikte yakaladı. Adliyeye sevk edilen şahısların tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİLAHLI ÇATIŞMAYLA İLGİLİ TUTUKLU SAYISI DOKUZA YÜKSELDİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olaya karıştıkları tespit edilen İlker E., Celalettin E., Hasan K. Ve Musa A. yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece olayla ilgili tutuklanan kişi sayısı toplam 9'a yükseldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.