Konya'daki Halis Tatlı cinayetinde yeni gelişme!

Konya'daki Halis Tatlı cinayetinde yeni gelişme!

Konya'da dün sabah bir aracı gasp ederek husumetli oldukları Halis Tatlı'yı öldürerek, olay yerinden kaçarken de sahipli bir köpeği de tabancayla vurarak öldüren Medet Medetoğlu ve Coşkun Arslan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya’da dün sabah saatlerinde bir aracı silah zoruyla gasp ederek, husumetli oldukları 27 yaşındaki Halis Tatlı'yı öldürüp, olay yerinden kaçarken sahipli bir köpeği de silahla vurarak öldüren iki şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Suç kayıtları kabarık olan Medet Medetoğlu ve Coşkun Arslan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİLAH ZORUYLA GASP ETTİKLERİ ARAÇLA CİNAYET

Olay, 12 Haziran Pazar günü saat sabah saatlerinde Karatay İlçesinde meydana geldi. Konya Emniyeti'nden alınan bilgiye göre, iki şahıs silah zoruyla bir aracı gasp etti. Sürücü A.S.’nin ihbarı üzerine olay yerine gelen Polis Ekipleri, sürücünün verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KATİLLERİN SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Aracı gasp eden ve çeşitli suçlardan 16 adet kaydı olan Medet M. (23) ve 15 adet suç kaydı olan Coşkun A. (30) Sultan Mesud Mahallesine gelerek daha önceden husumetli oldukları öğrenilen Halis Tatlı’yı (27) tabanca ile vurarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Halis Tatlı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAÇARKEN KÖPEĞİ DE VURMUŞLAR

Halis Tatlı’yı silahla yaralayarak olay yerinden kaçan iki şahıs kaçarken sahipli olan bir köpeği de tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay sonrasında çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri KGYS görüntülerinden yola çıkarak şahısları bir kaç saat gibi kısa sürede suç aleti tabanca ile birlikte yakaladı. Şahıslarla yapılan ilk görüşmede, Halis Tatlı’nın ve olay yerinden kaçarken öldürülen köpeğin katilinin Medet M. olduğu ve bu olaylarda Coşkun A.’ın da yardım ettiği anlaşıldı.

KATİLLER TUTUKLANDI

Nitelikli yağma, kasten adam öldürme ve sahipli köpeği öldürme suçlarından gözaltına alınan Medet Medetoğlu ve Coşkun Arslan isimli şahıslar mevcutlu olarak tahkikatı yapılarak sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.