Konya'daki eşini ölümle tehdit eden şahıs Hatay'dan geldiği taksiciyi bıçaklayıp gasp etti!

Hatay'dan Konya'nın Karapınar ilçesine boşanmak üzere olduğu eşine tehdit mesajları gönderip ticari taksiyle gelen Sait Aksoy, ücret yüzünden tartıştığı taksiciyi de bıçakla ağır yaralayıp gasp etti. 23 yaşındaki saldırgan yakalandı

Konya'da boşanma aşamasında olduğu eşine tehdit mesajları gönderip Hatay'dan ticari taksiyle Karapınar ilçesine gelen sonra da taksiciyi bıçaklayarak, taksiyi gasp eden şahıs polis ekiplerince yakalandı. Taksici E.Y.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

EŞİNİ ÖLÜM TEHTİDİ MESAJLARI YOLLAYIP, TAKSİCİYİ BIÇAKLADI

Hatay'dan Konya'nın Karapınar ilçesine boşanmak üzere olduğu eşine tehdit mesajları gönderip ticari taksiyle gelen Sait Aksoy (23) taksi şoförü E.Y ile ücret yüzünden tartışarak bıçakladı ve taksiyi gasp ederek olay yerinden uzaklaştı. Taksi şoförü E.Y'ye olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak Karapınar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

GENÇ KADIN KORUMA ALTINA ALINDI

İhbar üzerine koordineli şekilde çalışma başlatan Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şahsın Karapınar da yaşayan eşinden boşanmak üzere olduğunu ve eşine zarar verebileceğini değerlendirerek F.A'ı tedbir amaçlı İlçe Emniyet Müdürlüğün'de koruma altına aldı.

EŞİNİN EVİNİN YAKININDA TAKSİYLE BİRLİKTE YAKALANDI

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar neticesinde Sait Aksoy gasp ettiği ticari taksiyle birlikte kısa süre sonra boşanma aşamasındaki eşinin evinin yakınında yakalandı.

GASP ETTİĞİ TELEFONLARINI SATMIŞ

Ekipler yaptığı inceleme de şüphelinin taksiciden gasp ettiği iki adet cep telefonunu da sattığı bilgisine ulaşırken, cep telefonlarını satın alan şahsa hırsızlık malı satın almaktan işlem başlatıldı.

TAKSİCİNİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kasten Yaralama, Hırsızlık ve Güveni Kötüye Kullanma gibi suçlardan birçok suç kaydının olduğu öğrenilen Sait Aksoy emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, taksi şoförü E.Y'nin Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

t.jpgtt.jpgttt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.