Konya'daki Erdal Üstüner cinayetinde yeni gelişme! Katil fırıncı ve 2 kişi Ankara'da kafede yakalandı

Konya Beyşehir'de kiralık iş yeri bakan Erdal Üstüner, ortağı ve pastane ustasına kurşun yağdıran ve Üstüner'in ölümüne neden fırıncı Sebahattin Gülbahar, oğlu ve kardeşi olaydan 10 gün sonra Ankara'da bir kafede yakalandı

Konya'nın Beyşehir İlçesinde, harita mühendisi ve fırıncılık yapan Erdal Üstüner, ortağı ve pastane ustasına rakip olacaklar bahanesiyle kurşun yağdıran ve Erdal Üstüner'in ölümüne neden olan fırıncı Sebahattin Gülbahar, kardeşi ve oğlu kurulan özel ekiple Ankara'da bir kafede otururken yakalandı.

KİRALIK İŞYERİ BAKARKEN KURŞUN YAĞMURUNA TUTULMUŞTU

Olay, 27 Ağustos Cumartesi günü Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana geldi. Fırıncılık yapan Erdal Üstüner ortağı ve pastane ustası ile birlikte Dalyan Mahallesi, 40463. Sokak üzerinde kiralık dükkan aradıkları sırada kurşunların hedefi olmuş ve hayatını kaybetmişti.

f.jpg

ERDAL ÜSTÜNER ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Erdal Üstüner’in hayatını kaybettiği, ortağı Y.A. ve ustası M.Ş.’nin yaralandığı saldırının şüphelisi firar etmişti. Saldırının iddialara göre aynı cadde üzerinde kendisine rakip bir fırıncı dükkanının daha açılmasını istemediği için Sebahattin Gülbahar isimli şahıs tarafından düzenlendiği anlaşılmıştı.

ff.jpg

KATİLİ YAKALAMAK İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından cinayet zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu. Şüphelinin Ankara’da olduğu bilgisine ulaşan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde şüphelinin peşine düştü.

fff.jpg

ANKARA'DA KAFEDE YAKALANDILAR

Özel ekip tarafından firari cinayet zanlısını yakalamak için 200’den fazla güvenlik kamera görüntüsü incelendi. Ekipler gece saatlerinde Ankara Yenimahalle ilçesinde bulunan bir kafede otururken şüpheli Sebahattin Gülbahar ve birlikte kaçtığı düşünülen Mustafa İ.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINARAK KONYA'YA GETİRİLDİ

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Karapınar’da bulunan şüpheli Sebahattin Gülbahar’ın oğlu R.G. ve kardeşi H.G. de gözaltına alınmak üzere Konya’ya getirildi.

fffff.jpg

KATİL VE 2 ŞÜPHELİ BEYŞEHİR EMNİYETİNDE

Kasten öldürme suçundan gözaltına alınan şüpheli Sebahattin Gülbahar Mustafa İ., R.G. ve H.G. soruşturmanın yürütüldüğü Beyşehir Emniyeti’ne sevk edildi.

erdalustuner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.