Konya'daki Ebru Gürpe cinayetinde yeni detaylar! Suç kaydı kabarık çıktı

Antalya'da başlayan şiddetli geçimsizlik sonucu eşi Ebru Gürpe'yi kızının yanında vuran şüpheli kısa sürede yakalandı. İftar saati eşini öldüren şahsın hırsızlık kasten yaralama gibi bir çok suçtan kaydı oldu çıktı

Konya'da bir kişi boşanma aşamasındaki eşini iftar saatinde sokak ortasında çocuğunun yanında vurdu. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ebru Gürpe, silahlı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, akşam saat 18.30 sıralarında Konya'nın Karatay ilçesi Sarıyakup mahallesi, Büyükkum Köprü caddesi üzerinde meydana geldi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre Antalya'da yaşayan Yılmaz Gürpe (33) şüpheli yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle bir turizm firmasında şoför olarak çalıştığı Antalya'dan ayrılarak uzun zaman önce Konya'ya geldi. Karatay ilçesi eski garaj civarında Yılmaz Gürpe akşam saatlerinde birçok suç kaydı ve kendisi gibi Konyalı olduğu öğrenilen eşi Ebru Gürpe (34) ile karşılaştı.

Görgü tanıklarından öğrenilen ilk bilgiye göre ikili arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma esnasında belinden silahını çeken şüpheli Ebru Gürpe'ye iki el ateş etti Kızını da yanına alarak olay yerinden bir araçla uzaklaşırken eşi kanlar içinde yere yığıldı.

Olayda ağır yaralanan Ebru Gürpe., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan titiz çalışmanın ardından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan Yılmaz Gürpe'nin daha önceden de hırsızlık kasten yaralama gibi bir çok suçtan kaydı olduğu öğrenilirken şahıs gerekli işlerimin yapılması için emniyete götürüldü.

SİLAHLI SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, Ebru G.'nin silahlı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kızıyla yürüyen kadının, beyaz bir araçtan inen boşanma aşamasındaki Yılmaz G.'nin silahlı saldırısına uğradığı, zanlının daha sonra kızını da alarak aynı araçla olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

gurpe.jpg

cinayet-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.