Konya'daki Ebru Gürpe cinayetinde yeni detaylar! İsmini yazdırmış! Kameralar karşısına geçmişler

Konya'da geçtiğimiz günlerde iftar vakti kızının yanında Ebru Gürpe'yi öldüren katil zanlısı kocanın, eşinin ismini koluna dövme yaptırdığı ortaya çıktı. Çift geçen yıl Ocak ayında ise kameralar karşısına geçerek kızlarının bulunması için yardım istemiş

Konya'da geçtiğimiz günlerde iftar saati meydana gelen Ebru Gürpe cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Kızının yanında boşanma aşamasındaki eşini öldüren katil zanlısı kocanın, 3 çocuğunun annesi Ebru'nun ismini koluna dövme yaptırdığı ortaya çıktı. Gürpe çiftinin geçen yıl Ocak ayında kaybolan kızları için Antalya'da kameralar karşısına geçtiği öğrenildi.

aw865336-03.jpg

SOKAK ORTASINDA SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Olay, geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Sarıyakup Mahallesi Küçük Kumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz G. (33) cadde üzerinde aracı ile seyir halinde olduğu sırada şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında olduğu 3 çocuk annesi eşi Ebru Gürpe (34) ve 7 yaşındaki kızını gördü.

cinayet.jpg

3 ÇOCUK ANNESİ KADIN KURTARILAMADI

Aracı durduran Yılmaz G., yanında bulunan tabanca ile eşi Ebru Gürpe'ye 2 el ateş etti. Ağır yaralanan Ebru Gürpe, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ebru G.'nin silahlı saldırıya uğradığı anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

aw865336-01.jpg

KARISININ İSMİNİ DÖVME YAPTIRMIŞ

Olaydan sonra polise teslim olan katil zanlısı Yılmaz Gürpe ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık ve yaralama gibi suçlardan emniyette kaydı bulunan Yılmaz Gürpe'nin, eşini çok sevdiğini söylediği ve bu nedenle eşinin adını koluna dövme olarak yaptırdığı öğrenildi.

aw865336-02.jpg

KIZLARI İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇMİŞLER

Öte yandan, Yılmaz Gürpe'nin öldürdüğü eşi Ebru Gürpe ile birlikte geçtiğimiz yıl Ocak ayında Antalya'da oturdukları evden ekmek almak için çıkan ve haber alınamayan kızları J.G.'nin bulunması için kameralar karşısına geçerek yardım istedikleri ortaya çıktı.

aw511219-01.jpgaw511219-05.jpg

aw865336-04.jpgaw865336-06.jpg

01.jpg

Memleket Konya haber

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.