Konya'daki döner bıçaklı kavgaya 1 tutuklama

Konya'daki döner bıçaklı kavgaya 1 tutuklama

Konya'nın Selçuklu ilçesinde tartışma sonucu döner bıçağı ile yaralama olayında şüpheli Y.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da meydana gelen olay, önceki gün saat 20.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Ulular Sokak üzerinde yaşandı. Daha önceden tartışma yaşamış olan S.E. ve Y.U., sorunlarını çözmek amacıyla buluşmaya karar verdi. Ulular Sokak'taki parkın yanında buluşan ikili arasında konuşma esnasında küfürleşme başladı ve tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Y.U., parkta bulunan kamelyanın üzerine sakladığı döner bıçağını alarak S.E.'yi kovalamaya başladı. S.E. kaldırıma adım attığı sırada Y.U. döner bıçağını bacağına vurarak yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

Yaralının Durumu ve Olay Anı

Yaralı S.E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüpheli ile yaralının tartıştığı, şüpheli Y.U.'nun parka giderek kamelyadan döner bıçağını alıp koşarak S.E.'yi kovaladığı ve bacağına vurduğu anlar net bir şekilde görülüyor.

Şüphelinin Yakalanması ve İfadesi

Olayın şüphelisi Y.U., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İlk ifadesinde, "Geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde tartıştık, konuşup anlaşmak üzere sokak üzerinde buluştuk. Küfürleşme sonrasında olay gerçekleşti" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Y.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olay, Konya'da yaşanan bir başka şiddet vakası olarak kayıtlara geçti. Güvenlik kameraları sayesinde olayın detayları net bir şekilde ortaya konulurken, yaralı S.E.'nin tedavisi devam ediyor. Şüpheli Y.U.'nun tutuklanmasıyla birlikte adli süreç başlatıldı.

Konya'daki döner bıçaklı kavgaya 1 tutuklama

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.