Konya'daki dehşet 8 yıl sonra ortaya çıktı! Ramazan Işık’ı öldürüp cesedini dağda yakmışlar

Konya Cinayet Büro Amirliği Ekipleri 8 önce yaşanan dehşeti ortaya çıkardı. Kayıplara karışan Ramazan Işık’ın öldürüldüğünü belirleyen polis, cinayeti işlediği tespit edilen 2 kişi tutukladı. Katiller Işık'ı dağa götürüp cesedini yaktıklarını itiraf etti

Konya’da Cinayet Büro Amirliği Ekipleri 8 yıldır haber alınamayan Ramazan Işık’ın cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı. Cinayeti işlediği ve ardından Ramazan Işık'ın cesedini yaktıkları tespit edilen Yaşar Acar, Cengiz Acar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2014 yılında Konya’nın Çumra İlçesi Alibeyhüyüğü Beldesinde 1983 doğumlu Ramazan Işık birdenbire evinin önünden kaybolmuştu. Işık’ın ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılmış ayrıca birçok televizyon programına da çıkan ailesi, Ramazan Işık’a ulaşmaya çalışmış ancak bir sonuç alınamamıştı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma İlçe Komutanlığı 2014 yılından bu yana kayıp olan Ramazan Işık’ı bulmak için ortak çalışma başlattı.

Halen kayıp olarak aranan Ramazan Işık dosyasını devralan Cinayet Büro Ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan çalışmalar ve sorgular neticesinde Yaşar Acar, Cengiz Acar, H. A., Ş. A. ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.

CESEDİ DAĞLIK ALANDA YAKMIŞLAR

Yapılan görüşmeler neticesinde şahıslar cinayet olayını işlediklerini itiraf etti. Alınan ifadelerde olay günü şüpheli şahısların bir konuyu görüşmek için Ramazan Işık’ın yanına gittikleri ve evin önünde yaşanan tartışma sonucu Yaşar A.’nın yanında getirdiği silahla Ramazan Işık’a ateş ettiği, ardından Ramazan Işık’ı araca bindirerek dağlık alana götürdükleri anlatıldı.

Silahla vurup araca bindirerek köyün mera alanına götürdükleri Ramazan Işık’ın cesedini yakan şüpheli şahıslar sorgularında olayı itiraf etti. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcıları eşliğinde itirafa konu alanda yer gösterme çalışmaları yapıldı.

Adliyeye sevk edilen Yaşar A. ve Cengiz A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

88.jpg

888.jpg

88888.jpg

88888888.jpg

c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.