Konya'daki cinayetin neden işlendiği ortaya çıktı

Konya'daki cinayetin neden işlendiği ortaya çıktı

Konya'da dün aynı aileden 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın detayları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre cinayetin sebebi kedi.

Dün 18:50 sularında Konya'nın Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana gelen olayda 7 kişi yaşamını yitirmişti.

Konya'yı şoka uğratan olayın nedeninin ise 11 yıllık husumet olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre iki aile arasında 2010 yılında Dedeoğulları ailesine ait kedi nedeniyle kavga yaşandı.

Aileler arasında 29 Temmuz 2010 tarihinde karşı aileden bir kadın annesiyle tarlada çalıştığı sırada yoldan geçen Yaşar Dedeoğulları'nın annesini işaret ettiği gerekçesiyle tartışmaya başladı. Annesine hakaret ettiğini düşünen A.K. ifadesinde de annesine hakaret edildiğini öne sürmüştü.​

MAYIS AYINDA KAVGA

Geçtiğimiz Mayıs ayı içinde de iki aile arasında başlayan husumet tarafların taşlı sopalı kavgasıyla devam etti. Kavga sonrası iki ailenin üyeleri yaralanmıştı.

Kavgadan sonra başlatılan soruşturmada 11 kişinin gözaltına alındığı ve 5'inin serbest bırakıldığı ve 6'sının da tutuklandığı öğrenildi.

7 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Dün akşam yaşanan olayda ise Yaşar Dedeoğulları, Serap Dedeoğulları, Sibel Dedeoğulları, İpek Dedeoğulları, Metin Dedeoğulları, Barış Dedeoğulları yaşamını yitirdi.

ÖNCE BAHÇEDEKİLERİ ÖLDÜRMÜŞ

Katil zanlısı şahıs ailenin bahçede duran üyelerini öldürdükten sonra eve yönelerek evde olan 1 kişiyi de evde vurarak öldürdüğü tespit edildi.

HER YERDE ARANIYOR

Olay sonrası kaçan şahıs Konya emniyeti tarafından her yerde aranıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum