Konya'daki cinayete azmettirdiği düşünülen Abdullah Başdemir kardeşine ne söyledi?

Konya'daki cinayete azmettirdiği düşünülen Abdullah Başdemir kardeşine ne söyledi?

Büyükşen cinayetinde işler iyiden iyiye karıştı. 2018 yılında işlenen cinayette tutuklanan isimlerden Abdullah Başdemir, kardeşine konuştu.

Konya'da 2018 yılında işlenen cinayette işler iyice karıştı. Canlı yayına bağlanan isimler verdikleri bilgilerle olayın iyice karışmasına yol açtı.

Abdullah Başdemir'in erkek kardeşi katıldığı canlı yayında şunları söyledi:

- Esra'yı tanıyorum. Abimle tanıştırdılar.

- Olay olduğunda sevgili değillerdi. Baraj bölgesinde mangal yaktılar.

- Kesinlikle böyle birşey olamaz. Benim kardeşim yapmaz, yapamaz da.

- Tutuklanan çobanın aynı sene 6. ayda bizden ayrıldığı biliniyor. Herşeyimiz incelensin. Benim kardeşim böyle birşey yapmaz.

ABİSİYLE GÖRÜŞTÜ

Abisinin cinayeti reddettiğini söyleyen erkek kardeş abisinin "Kıl kadar alakam varsa Allah beni yaksın. Benim üstüme iftira atıyorlar. Altınekin'e gidildiğinde böyle bir durum yoktu. Esra'nın abisi abimden para alıyordu. Ben de Osman Abi kadar kimin öldürdüğünün bulunmasını istiyorum" dediğini söyledi.

İFADEDE SORUN MU VAR?

Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan Esra Taş'ın arkadaşı konuyu anlatması için telkinlerde bulunduklarını buna rağmen Esra Taş'ın Abdullah Başdemir ve kendisinin olayda parmağı olmadığını söyledi.

ABİSİ GİDİNCE İFADE DEĞİŞTİ

Canlı yayına bağlanan Esra Taş'ın arkadaşı, Esra'nın abisiyle görüşmesinin ardından ifadesini değiştirdiğini iddia etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.