Konya'daki 19 yaşındaki Mustafa Kaya'nın katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı

Konya'daki 19 yaşındaki Mustafa Kaya'nın katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı

Konya'da dün akşam bir lunaparkta 2 grup arasında çıkan ve 19 yaşındaki Mustafa Kaya'nın öldüğü olayla yeni bir gelişme yaşandı. Kısa sürede yakalanan 16 yaşındaki katil zanlısı ilk ifadesinde olayın kız meselesi nedeniyle çıktığını söylediği öğrenildi

Konya'da dün gece konser çıkışı çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan Mustafa Kaya yaşamını yitirdi. Suç aleti bıçağı çevredeki bir sitenin bahçesine atarak kaçan 16 yaşındaki cinayet zanlısını M.T. ve arkadaşı Y.G. olay üzerine çalışma başlatan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

KIZ KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ

Olay saat 21.20 sıralarında Konya'nın Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesindeki bir lunapark alanında meydana geldi. İki grup arasında çıkan sözlü tartışmanın bir anda bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine göğsünden bıçaklanan Mustafa Kaya ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Mustafa Kaya (19) yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Konya Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri cinayette kullanılan bıçağın atıldığı Lale Park Sitesi bahçesi ve olayın gerçekleştiği lunaparkta incelemede bulundu.

KATİLİN İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüphelisi olan ve kasten yaralama suçlarından 2 adet kaydı bulunan M.T.'yi suç aleti bıçakla birlikte kısa sürede yakaladı.

Katil zanlısı ilk ifadesinde yanında arkadaşı Y.G.'nin olduğunu ve maktulle kız meselesi yüzünden tartıştıklarını bunun üzerine maktülü bıçaklayıp kaçtığını itiraf etti.

Gözaltına alınan M.T. ve Y.G.'nin emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edildiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.