Konya'da zehir tacirlerine büyük darbe! 7 adrese operasyon 11 gözaltı

Konya'da zehir tacirlerine büyük darbe! 7 adrese operasyon 11 gözaltı

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmaları neticesinde, Karatay, Selçuklu, Meram, Ereğli ve Seydişehir ilçelerinde 7 farklı adreste yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi, 11 gözaltı

'Huzur ve Güven Şehri Konya' ilkesini benimseyen Konya İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda 7 farklı adreste çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, Karatay, Selçuklu, Meram, Ereğli ve Seydişehir ilçelerinde farklı adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE!

Narkotik ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yapılan detaylı aramalar neticesinde, 95 gram metamfetamin, 30 gram eroin, 5069 adet uyuşturucu hap, 1420 gram sentetik uyuşturucu madde ve bunların yanı sıra uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINAN 11 ŞÜPHELİDEN 3’Ü TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonlarda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 11 şahıstan 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum