Konya'da zehir tacirlerine büyük darbe! 4 gözaltı

Konya'da Narkotik Polisinin titiz çalışması sonucu, sokak satıcıları ve Karatay ilçesinde bir eve yapılan operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri, zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyonlarda Karatay İlçesinde bir adreste ve bir otomobilde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 şahıstan 3'ü tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, Karatay İlçesinde bulunan bir ikamette ve durdurulan bir otomobilde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu gizledikleri yerler şok etti

Narkotik ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda Karatay İlçesinde bir ikamette yapılan aramada 271 adet Uyuşturucu Hap maddesi ele geçirildi. Durdurulan bir otomobilde yapılan detaylı aramada ise koltuk içlerine ve direksiyonun alt kısımlarına gizlenmiş şekilde 1 kilo 692 gram Eroin Maddesi, 309,8 gram Metamfetamin Maddesi ele geçirilerek el konuldu.

Ayrıca bir şahsa yapılan üst aramasında kolyenin içine saklanan metamfetamin maddesi polislerin dikkatinden kaçamadı.

GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 3’Ü TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonlarda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 4 şahıstan 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.