Konya’da yoldan çıkan otomobil şarampole devrildi! 2 yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesi Organize Sanayi civarında kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü ve bir yolcu yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Trafik kazasında araçtaki 2 kişi yaralanarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Konya'nın Seydişehir-Beyşehir Karayolunun 2. kilometresi Organize Sanayi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.A.K. idaresindeki 42 K 0532 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan M.Ü. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

q.jpgqq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.