Konya'da yoğun kar yağışı! Bir çok ilçede yüz yüze eğitime ara verildi

Konya'da yoğun kar yağışı! Bir çok ilçede yüz yüze eğitime ara verildi

Yoğun kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Konya'nın bir çok ilçesinde yüz yüze eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, derslere uzaktan eğitim yoluyla devam edileceğini duyurdu

Konya'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir çok ilçede yüz yüze eğitime 1 ila 2 gün ara verildiği duyuruldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada derslere uzaktan eğitim yoluyla devam edileceği duyuruldu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akören, Altınekin, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde bugün olmak üzere 1 gün, Ahırlı ve Derbent ilçelerinde ise 2 gün yüz yüze eğitime ara verildiğini açıkladı.

Seydişehir'de engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacak.

Konya'nın merkez Meram ilçesinde ise taşıma sistemindeki okullarda yüz yüze eğitime 1 gün ara verilirken, derslerin uzaktan eğitim yoluyla yapılacağı açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.