Konya'da yoğun kar! 6 - 7 Şubat'ta okullar tatil mi? Hıfzıssıhha Kurulu kararı açıklandı..

Konya'da yoğun kar! 6 - 7 Şubat'ta okullar tatil mi? Hıfzıssıhha Kurulu kararı açıklandı..

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? Öğrenci, veli ve öğretmenler 6 Şubat günü okullarda kar tatili var mı sorusuna yanıt ararken Konya'nın bazı ilçelerinde tüm okullar tatil edildi

Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, bir çok ilçede yoğun kar yağışı ve olası buzlanma nedeniyle öğrenci veli ve öğretmenler okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

Vatandaşlar "6 Şubat Pazartesi günü okullar tatil mi?" sorusuna yanıt ararken ilk kar tatili açıklamaları geldi. Konya'nın merkez ilçeleri Selçuklu, Karatay, Meram ile Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Doğanhisar, Bozkır, Yalıhüyük, Ahırlı, Kadınhanı, Derbent, Akören, Taşkent, Derbent, Hadim, Güneysınır, Seydişehir, Karapınar, Çumra, Kulu, Emirgazi, Halkapınar, Ilgın, Tuzlukçu, Cihanbeyli, Yunak, Altinekin, Ereğli ve Çeltik ilçelerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar tatil edildi. Söz konusu ilçelerde kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Beyşehir İlçemizde 6 Şubat Pazartesi günü olumsuz hava şartlarından dolayı Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Eğitim Öğretime 1 gün ara verilmiştir.

DEREBUCAK'TA 2 GÜN OKULLAR TATİL

Derebucak ilçemizde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi ve 07/02/2023 Salı günü (2) gün süreyle eğitime ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Kadınhanı ilçemizde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü eğitime ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Doğanhisar ilçemizde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine ; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Bozkır ilçemizde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine ; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Hüyük ilçemizde, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle, yüz yüze eğitime 06.02.2023 Pazartesi günü, (1) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personellerimiz idari izinli sayılacaktır.

Yalıhüyük ilçemizde 6 Şubat pazartesi günü olumsuz hava koşullarından dolayı ilçe hıfzısıhha kararı ile egitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine, engelli ve hamile personelin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Ahırlı ilçemizde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine ; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Akören İlçemizde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Güneysınır İlçemizde, yoğun kar yağışının devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı eğitim ve öğretime 06.02.2023 (Yarın) tarihinde Bir (1) gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Derbent İlçemizde, yoğun kar yağışının devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı eğitim ve öğretime 06.02.2023 (Yarın) tarihinde Bir (1) gün süreyle eğitime ara verilmiştir.
Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Taşkent'te 6 Şubat pazartesi günü olumsuz hava koşullarından dolayı ilçe hıfzısıhha kararı ile egitim öğretime (1)gün süre ile ara verilmesine, engelli ve hamile personelin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Hadim İlçemizde 6 Şubat pazartesi günü olumsuz hava koşullarından dolayı ilçe Hıfzısıhha Kurulu kararı ile eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir.

Seydişehir’de, yoğun kar yağışı nedeniyle yarın Pazartesi günü ilk, orta, lise tüm okullarımız, Halk Eğitim kursları, tüm özel resmî kurslar ile fiziksel engelli ve hamile çalışanlar için tatil edilmiştir.

Tuzlukçu ve Yunak ilçelerimizde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine ; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Karapınar ilçemizde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 06/02/2023 Pazartesi tarihinde (1) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Çumra, Emirgazi, Halkapınar, Ilgın ilçelerimizde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 06/02/2023 Pazartesi tarihinde (1) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kulu ilçemizde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 06/02/2023 Pazartesi tarihinde (1) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur...

Cihanbeyli ilçemizde, kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile 06/02/2023 Pazartesi tarihinde (1) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Altınekin ve Ereğli ilçelerimizde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile ,06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitim öğretime ara verilmesine ; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Çeltik ilçemizde devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının gece yarısından itibaren etkisini daha da artırarak sabah saatlerinde de devam edeceğine ilişkin meteorolojik veriler ve uyarılar da dikkate alınarak; kar yağışı, kar savrulması, buzlanma nedeniyle ulaşım başta olmak üzere meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı önleyici tedbir olarak;okul öncesi, ilk ve orta dereceli tüm okullarımızda eğitim-öğretime 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle ara verilmesine; kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile personelin de anılan tarihte idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum